II CURSA BALCÓ DEL DELTA DE CAMARLES
07/07/2012 HORA DE SORTIDA 18:30

VÍDEO DE LA SORTIDA

MOLTES GRÀCIES A TOTS!! I FINS L'ANY VINENT!!

Per segon any consecutiu es va celebrar la segona edició de la cursa de 10 kilòmetres "LO BALCÓ" de Camarles 2012. Des d'aquestes línies volem agraïr a tots els que fan possible aquest esdeveniment esportiu. Voluntaris, col·laboradors, corredors, a tots, gràcies!!

Un esdeveniment que ha quedat demostrat que es consolida dintre el calendari anual de curses d'asfalt de les Terres de l'Ebre, (circuït runnigseries.net).

Amb un augment significatiu de participants respecte l'edició anterior. Aquest any un total de 197 corredors van prendre la sortida a les 18:30 hores del dia 7/7/2012, a una temperatura de 28 graus i una humitat ambiental molt elevada, que amb aquesta combinació de factors, el resultat donava una sensació de xafugor extrema.

Tot i les temperatures el nivell dels participants va ser elevat, prova d'això, el temps dels guanyadors d'aquesta edició, Gemma Colomé Estrada en un temps de 44 minuts 6 segons i Ferran De Torres Burgos, que va registrar un temps de 35 minuts en 12 segons.

Destacar també l'elevada participació de corredors locals, en total 18 participants que de ben segur l'any vinent animarant a d'altres a formar-hi part. ENHORABONA A TOTS!!